Elscooter E.T King

11 995 kr

7995

Lagersaldo: 2

Just nu! Fri Frakt, leveranstid 1-2 dgr.

Nu lanserar vi elscootern som är både praktisk och riktigt frän!

Elscootern E.T King är framtagen för att enkelt kunna tas med till stugan, båten, husvagnen, husbilen eller vart man än behöver ha med sig en riktigt smidig och praktisk elscooter. Den tar dig upp till 25km på en laddning och du susar fram i upp till 25km/h. Scootern är utrustad med både LED-lampa, blinkers och en digital display som visar hastighet, distans och batteristatus. Elscooter E.T King fälls ihop med ett knapptryck för att enkelt kunna tas med. Vid bakhjulet sitter ett väl tilltaget stöd så att scootern står stadigt även på ojämna underlag. De rejäla däcken gör att du kan ta dig fram på de flesta typer av underlag. E.T King har en fantastisk komfort sin stilrena design till trots. Är du intresserad av din E.T. King hoppas vi också att du inte är folkskygg, för med denna elscooter kommer du garanterat dra uppmärksamhet till dig.

Alla elektriska fordon ska framföras på ett säkert sätt. Därför rekommenderar vi en hastighet på max 20 km/tim i tätort. Hjälm bör alltid användas. Regelverk kring olika typer av elfordon finns att läsa på Transportstyrelsens hemsida.

Nettovikt: 25 Kg

Maxvikt: 150 Kg

Hjulmått: 24,5 cm i diameter (10 inch)

Wheelbase: 82 cm (måttet mellan framhjulets centrum och bakhjulets centrum)

Material: aluminum

Motor: 250W

Spänningsingång: 110v-220v

Batterityp: Lithium

Laddtid: 3-5h

Maxhastighet (Beroende på vikt och körstil): 25km/h 

Räckvidd (Beroende på vikt och körstil): 25 km

Motortyp: Borstlös

Storlek uppvikt: 1073mm*952mm*538mm

Storlek hopvikt: 1154mm*542mm*280mm

Lampa: LED

Blinkers: Ja

Regelverk 

Transportstyrelsen har nu utfärdat nya regler för elscootrar. Detta fordon är klassat som elcykel vilket innebär att den får framföras på cykelbanor. 

Var ska du köra?

  • Du ska köra på höger sida av körbanan. Om det finns en cykelbana, ska du normalt använda den.
  • Du får, om du är särskilt försiktig, köra på körbanan även om det finns en cykelbana. Detta under förutsättning att du fyllt 15 år och att hastighetsbegränsningen på körbana inte är högre än 50 kilometer i timmen. I övrigt får du använda körbanan endast om det är lämpligare med hänsyn till färdmålets läge.