Gasolgrill Mustang Gourmet 4+1

4 995 kr

4335

Lagersaldo: 26

Kampanj!

Utvald Mustang- Ger Mångsidiga Grillmöjligheter Och Alltid Bästa Resultat!

Den eleganta designade Gourmet 4+1 förvandlas till ett mångsidigt sommarkök med Multigrill-tillbehör.

Gourmet är en riktig gourmetgrill! Kollektionen innehåller imponerande grillar av hög kvalitet och ett mångsidigt utbud av extra tillbehör. Gourmet 4+1 ena grillgaller är ett multigrill-galler. Detta galler kan ersättas med en gjutjärnsgryta, en paellapanna i rostfritt stål eller en pizzasten.

Grillytan består av två mattemaljerade gjutjärnsgaller som passar ihop med multigrill-tillbehören. Du kan ställa tillbehören som behövs för grillningen på de stabila sidoborden. Sidobordens ändar är utrustade med redskapskrokar, där du kan hänga grilltillbehören när de inte används.

Med den integrerade termometern på locket kan du hålla koll på temperaturen i grillen. Rengöringen underlättas med en utdragbar fettuppsamlingsplåt och fettbehållare. Fettuppsamlingsplåten och fettbehållaren är tillverkad av galvaniserat stål.

I underskåpet finns 3 hyllplan för förvaring av tillbehör.

Grillen har fyra huvudbrännare i rostfritt stål med en effekt på 3,5 kW vardera, sidobrännarens effekt är på 3,2 kW. Grillens totala effekt är 17,2 kW. Det svart pulverlackerade locket är värmeisolerat och har gavlar av formgjuten aluminium. Termometer och medaljonger är tillverkat av rostfritt stål. Grillskålen är gjord av porslinsemaljerat stål.


Det stora varmhållningsgallret av emaljerat stål är hela 70 x 15 cm. Fyra värmefördelningsplåtar i porslinsemaljerat stål. Kontrollpanel i rostfritt stål. Vreden har integrerad Push & Turn- piezotändning.

- 4 brännare i rostfritt stål
- Sidobrännare
- Totalt effekt 17,2 kW
- Grillyta: 74 x 43 cm
- Emaljerat varmhållningsgaller
- Emaljerad grillskål och värmefördelningsplåtar
- Multigrill-galler i gjutjärn
- Integrerad Push & Turn- piezotändning
- Värmeisolerat lås med gavlar i formgjuten aluminium
- Termometer i medaljong
- Fettuppsamlingsplåt och fettbehållare i galvaniserat stål
- 4 hjul varav 2 låsbara

Mått: B:150 x D:61 x H:120 cm

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 1-3 dagar