Airpods Apple Pro

2795

Lagersaldo: 100+

Magi i dina öron - Var du vill - När du vill!

Dessa högkvalitativa AirPods har aktiv brusreducering som ger ett fylligt ljud, transparens så att du kan höra din omgivning och flexibel passform för din komfort. AirPods Pro ansluts magiskt enkelt till din iPhone eller Apple Watch, på samma sätt som AirPods. Och de är redo att användas så fort du tar upp dem ur etuiet.

Brusreducering

AirPods Pro är otroligt lätta och brusreducerande hörlurar som blockerar omgivningen så att du kan fokusera på det du lyssnar på. Aktiv brusreducering tystar omvärlden genom kontinuerlig anpassning till ditt öras geometri, så att du kan fokusera helt på musiken, podden eller telefonsamtalet.

Transparens

Välj "transparens" när du vill höra och samverka med omgivningen, så släpper AirPods Pro in ljud utifrån. Tack vare utåt- och inåtvända mikrofoner kan AirPods Pro upphäva silikontopparnas ljudisolerande effekt, så att allt låter och känns naturligt – som när du pratar med människor i närheten.

Passform och komfort

Koniska silikontoppar i tre olika storlekar ger flexibel passform. Topparna formas efter dina öron, håller AirPods Pro på plats och ger en fantastisk försegling för överlägsen brusreducering.

Fantastisk ljudkvalitet

En skräddarsydd drivrutin med hög exkursion och låg distorsion ger ett kraftfullt basljud. En supereffektiv förstärkare med hdr (High Dynamic Range) ger rent, otroligt klart ljud samtidigt som batteritiden förlängs. Adaptiv EQ justerar automatiskt musiken efter öronens form så att du får en fyllig, enhetlig ljudupplevelse.

Magisk ljudupplevelse

Med trycksensorn på skaftet kan du enkelt styra musik och samtal samt växla mellan aktiv brusreducering och transparens. Du kan välja att låta Siri läsa upp dina meddelanden i dina AirPods. Och med den nya funktionen Lyssna tillsammans kan du och en vän lyssna på samma ljud i två par AirPods, så ni kan spela ett spel, se en film eller lyssna på en låt tillsammans.

Viktiga egenskaper:
- Aktiv brusreducering
- Anpassad passform och försegling
- Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig
- Fantastisk ljudkvalitet med adaptiv EQ
- Svett och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten (IPX4)
- Startar och ansluter automatiskt
- Lätta att koppla in
- Det trådlösa laddningsetuiet ger mer än 24 timmars batteritid

Detta ingår:
- AirPods Pro
- Trådlöst laddningsetui
- Silikontoppar (tre storlekar)
- Lightning till usb-c-kabel
- Dokumentation

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 1-3 dagar