Dammsugare Cyklonborst Sladdlös Taurus 25,6

1775

Lagersaldo: 16

Grattis - Din städning har aldrig varit så enkel och smidig!

Städning ska inte vara en ångestfylld syssla. Med den här sladdlösa Cyklonborstdammasugaren Taurus Unlimited 25.6 Lithium 25W blir jobbet snarare en upplevelse. Du kommer förmodligen att vilja städa oftare än någonsin. 

  • Spänning: 25,6 V
  • Ström: 25 W
  • Driftstid ca: 45 min
  • Energiklass: A

Den här dammsugaren gör din städning effektiv och bekväm på ett modernt sätt. Dammsugningen har aldrig varit så enkel. Med obegränsat 25,6 lithiumbatteri har du en 3 i ett. Den är lämplig för alla typer av golv och har lätta gummihjul för maximal drift. Det är bekvämt med att ha en cyklonborstdammsugare i hemmet. Unlimited 25.6 är inte en vanlig dammsugare eftersom den tar bort smuts från såväl hårda golv som klädsel och mattor.

Cyklonfiltreringssystemet ger kontinuerlig centrifugering och rör luften i en virvel, separerar den från smutspartiklarna och förpassar partiklarna till behållaren. Den tar bort den allra minsta smutsen i hemmet.

Äntligen slipper du en kabel att trassla med när du städar. Du kan använda både golvdammsugaren och handdammsugaren helt fritt. Dammsugaren har också en laddstation som enkelt kan fästas på en vägg i lämpligt rum.

Du kan använda 2 hastigheter beroende på var du skall dammsuga. ECO-hastigheten ger en jämn och konstant rengöring med låg strömförbrukning och TURBON ger maximal effekt.

Dammsugaren är också ergonomisk så du slipper ryggont eller annan smärta när du städar. Med sin design och ergonomiska handtag får du en bekväm städmaskin. Dammsugaren tar också liten plats att förvara, bland annat tack vare det fällbara handtaget. Gummihjulen ger också förflyttningarna över golven enkla och lätta. Att tömma behållaren är dessutom väldigt enkelt. När behållaren är full tar du bara bort den från dammsugaren och trycker på öppningsknappen.

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 4-5 dagar