Hårklippare Remington HC7130

649

Lagersaldo: 180

Klipp ditt hår perfekt - Utan frisörbesök!

Med Pro Power Titanium kan säkerställa att ditt hår alltid ser perfekt ut utan att behöva boka tid hos frisören. Den här smarta hårklipparen har AccuAngle blades vilket betyder att lutningen på bladet (42 grader) är utvecklad för att ge maximal effektivitet och en riktigt skarp klippupplevelse. Den kraftfulla Pro Power motorn ger dubbelt så bra klippförmåga* vilket betyder att du får ett snabbare resultat.  

De innovativa SlideSelect kammarna gör att du med precision kan ställa in längden efter ditt önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Välj mellan längderna 1-44mm genom att enkelt skjuta på reglaget på trimmern. Tack vare kammarnas automatiska lås behöver du inte oroa dig att kammen ska flyttas under användning, den längd du valt kan du vara säker på att få.

Pro Power Titanium kan användas både med och utan sladd, på en full laddning som tar 14–16 timmar kan du använda den i 60 min utan sladd. När det är dags att ladda kan du ladda den med den medföljande laddningsadaptern eller smidigt ladda den via USB. För enkel rengöring kan du ta loss trimmerbladet på din trimmer, perfekt för att rengöra den enkelt under rinnande vatten. 

Funktioner
- Avancerad bladgeometri
- AcuAngle blad
- SlideSelect justerbara kammar med automatiskt lås
- Titaniumbelagda blad
- Löstagbart blad
- Kan laddas via USB
- Sladd/Sladdlös med upp till 60 min användningstid
- 14-16 h laddningstid
- Comfort tip blad
- 2 justerbara kammar: 1-44mm
- LED laddningsindikator
- Rengöringsborste
- Oljeflaska

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 1-3 dagar