Robotdammsugare Cecotec Conga 4690

4795

Lagersaldo: 100+

Vill du att någon tar över städningen? Du har kommit rätt!

OnlyOne Systemgör att Cecotec 4690 dammsuger, skrubbar och sveper samtidigt.
Med smartphone-appen kan du styra din robot och välja rengöringslägen, schemalägga rengöring, välja sug- och skrubbkraft och följa rengöringshistoriken.
Jalisco Brush är en patenterad borste för att ta bort den mest "osynliga" smutsen. Tack vare den nya borsten kommer du att kunna suga upp smuts som man inte ser vid första anblicken.
Den memorerar en virtuell karta och visar den i appen.
Du kan ansluta roboten till de virtuella assistenterna för röststyrning Alexa och Google Assistant. Du kan utföra olika röstkontroller, som till exempel:
-Börja rengöra!
-Sluta rengöra!
-Ladda!

BestFriend Care-system med två utbytbara borstar som förhindrar trassel. En speciell gummiborste för att ta bort djurhår på svåra platser som mattor och en borste med två material för alla typer av ytor och smuts.
Roboten skannar och kartlägger ditt hem för att utföra 360 ° -igenkänning. Den planerar den snabbaste, mest effektiva och intelligenta vägen för rengöring av varje rum i ditt hem. Den här nya tekniken gör Conga 4690 Ultra till en extremt intelligent robot.
Interaktivt MultiMap-system för att lagra upp till 5 olika kartor i robotens minne.

Tack vare det innovativa Room Plan 2.0-systemet kan du hantera upp till 50 städplaner, välja rum och rum i ditt hem för att kunna städa det valda utrymmet när du vill. Dessutom kan du välja städningsläge för varje rum och ordning. Allt med en enkel gest.

Roboten är programmerad med iWater-systemet med tre skrubblägen, till exempel ”Hög: perfekt för djupskurning, Medium: perfekt för daglig skrubbning och Låg: det perfekta läget för ytskurning. Tack vare dessa tre lägen kan du skrubba och torka alla typer av ytor.
Med dess rengöring efter områden kan du välja de rum du vill att den ska passera genom. Det är det perfekta sättet att rengöra områden eller rum med hög trafik där djuprengöring krävs.
Ställ in ett begränsat område med gränser för att blockera områden du inte vill rengöra. Roboten anpassar sig perfekt till alla dina rengöringsbehov.

Välj punktrengöringsläge för att skicka roboten till en specifik plats på kartan där du vill att den ska göra en djuprengöring, till exempel under sängen eller bordet.
Absolut Implode-system med en kraftfull turbin som maximerar den stora sugkraften upp till 2700 Pa. Det samlar alla typer av smuts för att garantera ett alltid rent golv.

Om roboten tar slut på batteri återgår den automatiskt till laddningsbasen snabbast, laddar batteriet och kommer ut igen för att slutföra rengöringen på samma ställe.

...och en hel del ytterligare

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 4-6 dagar