Kärcher Fönstertvätt WV2 Premium

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med nya, förbättrade Kärcher WV2 Premium fönstertvätt! WV2 Premium har både en sprayflaska med fönstertvättmedel och integrerad putsduk samt en batteridriven och uppladdningsbar fönsterskrapa som suger upp vattnet så du slipper droppandet på golvet och fönsterbänken. 

Med denna Premiumutgåva får du även med ett mindre huvud med fönsterputsskrapa för de platser som kräver lite mer precision. En bra produkt som gjorts ännu bättre, så beskriver man bäst den nya fönstertvätten Kärcher WV2 Premium. 14% lättare, upp till 25% längre drifttid och 7% tystare är några av produktegenskaperna.

Fönstertvätten drivs av ett 3,7V uppladdningsbart batteri. Användningstiden på ett fulladdat batteri är 25 minuter och det laddas upp via den medföljande laddaren (tar ca 140 minuter).

Fönstertvätten är lätt att hantera och kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket. Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. En sprayflaska med tvätt munstycke och mikrofiberduk ingår. Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvätt munstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten - den lämnar inga ränder. Vattnet samlas upp i en tank som är lätt att tömma. 

Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även små eller svåråtkomliga ytor, som exempelvis fönster med små glasrutor eller vitrinskåp, tvättas utan ansträngning. Rengöringsmöjligheterna är ändlösa.

Spec:
- Smalt sugmunstycke medföljer
- 3,7V uppladdningsbart batteri
- 25 min driftstid
- Sprayflaska mikrofiberduk ingår
- Laddare2