Duschhuvud med LED-belysning

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco byter färg beroende på temperaturen, vilket ger glädje och färg till din dusch. Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco är också en väldigt användbar uppfinning, eftersom den känner av vattentemperatur och indikerar den med olika färger. Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco behöver inte batterier eller laddare. Belysningenakiveras genom vattentryck. Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco är utan tvekan en av de mest intressanta och användbara prylarna när du ska ta en dusch.

Plötsliga temperaturändringar kommer inte utan förvarning längre, eftersom du vet vattentemperaturen genom dess färg. Det viktigaste är att duschhuvudet med LED-belysning Round Eco byter färg beroende på vattentemperaturen och inte behöver batterier eller laddare.

  • Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco är idealisk för hem med barn, eftersom den gör att ta en dusch till något mer njutbart och låter dig att veta av vattentemperaturen direkt, vilket förebygger potentiella skållningar eller plötsliga ändringar till kallt vatten.
  • Att använda duschhuvudet med LED-belysning Round Eco med lite eller ingen annan belysning gör det också väldigt romantiskt, eftersom det förstärker effekten på vattenbelysningen och gör att du kan njuta ett avslappnande bad med din partner.
  • Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco skapar en unik och innovativ dekorativ effekt i alla badrum.

Hur man installerar: Duschhuvudet med LED-belysning Round Eco är väldigt lätt att installera. Bara skruva av ditt nuvarande duschhuvud och skruva på det innovativa duschhuvudet med LED-belysning Round Eco. Nu är den klar för användning. Så enkelt är det!

Temperaturindikator: Belysningen aktiveras genom vattentryck och indikerar vattentemperaturen.

Specifikation:

  • Byter färg beroende på vattentryck.
  • Kompatibel med alla standard UE-duschkranar.
  • Indikerar vattentemperatur med olika färger.