Pool Bestway Lay-Z-Spa Hawaii Hydrojet Pro

9 995 kr

8975

Lagersaldo: 16

Spa-Kampanj!

Sommarens leverans av våra Spa-bad blev alltför försenad. Nu erbjuder vi alla modellerna till specialpriser - Så långt lagret räcker! 

Förläng badandet över vintern och gör samtidigt ett klipp inför badsäsongen 2022! Specialpriserna gäller på nuvarande lager.

  • Med Klarna finns möjlighet att lägga upp en egen avbetalningsplan!

  • Leveranstid endast 1-3 dagar!

  • Fri frakt!

Hawaii Hydrojet Pro - Den ultimata lyxiga upplevelsen!

Skäm bort dig själv i det varma och rogivande spabadet Lay-Z-Spa™ Hawaii AirJet™. För den som söker en spaupplevelse i lyxklass, fridfullhet och komfort till låg kostnad är Lay-Z-Spa™ Hawaii AirJet™ från Bestway® det perfekta valet. Spabadet Hawaii är enkelt att montera upp både inomhus och utomhus och det tar bara några minuter. Det kommer att passa lika bra på trädäcket som på gräsmattan eller var du än väljer att placera det. Hawaii ger dig en rymlig spaupplevelse och har plats för 4–6 personer. Det behövs inga verktyg eller yrkeskunskaper för att montera upp det.

Erbjuder dig all komfort och välbefinnande!
Skillnaden med denna pool jämfört med de andra i Bestway Lay-Z-sortimentet är beläggningen, ett lyxigt konstläder som gör poolen unikt!

Den integrerade digitala kontrollpanelen låter dig justera alla funktioner samtidigt som du sitter bekvämt, en enkel beröring räcker för att starta en uppfriskande massage.
Värmesystemet kan uppnå en maximal temperatur på 40 ° C medan du med det dubbla Hydrojet Pro hydromassagesystemet med 140 luftstrålar kombinerat med 8 justerbara vattenstrålar kan uppleva avkopplingen av den tropiska atmosfären direkt hemma.

De kraftfulla justerbara vattenstrålarna löser upp spänningar och masserar armar, axlar, rygg, ben och fötter med den intensitet du väljer, allt detta medan tusentals varma bubblor stiger upp från botten för att omsluta dig helt!

Hawaiis uppblåsbara bubbelpool är extremt lätt att blåsa upp och har en kontrollpanel för att ställa in vattentemperaturen och olika funktioner, inklusive möjligheten att välja på och av tack vare den speciella timern som låter dig kontrollera vattentemperaturen upp till 72 timmar i förväg. På det här sättet kommer du hem med spaet redan uppvärmt!

Installationen av det uppblåsbara spaet tar cirka 20 minuter och utan att behöva använda verktyg eftersom allt du behöver redan ingår i paketet. Inuti hittar du allt du behöver för idrifttagning och underhåll, såsom den kemiska flottören som ständigt distribuerar klor i karet, filtersystemet med filterpatronen och överdraget för att skydda spaet under perioder av inaktivitet. När den väl tömts genom avtappningspluggen fälls den lätt ihop och är mycket kompakt och tar väldigt lite utrymme.

Bestways Lay-Z-spa är de enda uppblåsbara bubbelpoolerna som kombinerar kvalitet med enkel användning, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Tekniska funktioner
Mått: 180x180x71cm (bredd, längd, höjd)
Redo att användas upp till 6 personer
Kapacitet på 795 liter vatten
PVC-liner med DuraPlus-teknik (tre extra starka lager) och Y-balk med skumbotten
Freeze Shield™-system som förhindrar förfrysning av vattnet när temperaturen understiger 6 grader och gör att du kan använda det även de kallaste dagarna.
Hydrojet Pro-teknik med 140 varmluftsstrålar och 8 justerbara vattenstrålar
Maximal vattentemperatur 40 ° C
Multifunktionspump med digital tryckknapp och integrerad dryckeshållare
Energibesparande timer
Chemconnect klordiffusor
VI filterpatron
Uppblåsbart överdrag
Montering på 20 minuter utan användning av verktyg

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 1-3 dagar