Smart GPS-klocka för barn

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Som föräldrar känner vi ibland oro för våra barn när tiden rinner iväg och de inte kommit hem från skolan eller kompisen. Trots att barnet inte har åldern inne för en egen mobiltelefon vill vi ändå kunna kommunicera och kolla var barnet befinner sig. Med denna smarta GPS-klocka kan du enkelt se var ditt barn befinner sig - Via en app i din telefon! Du kan enkelt kommunicera med barnet via samtal eller sms. Med kartfunktionen i appen kan du även ringa in ett område där du vet att ditt barn skall befinna sig. Det går ett larm till telefonen om barnet hamnar utanför det inringade området. Klockan har även en direktknapp som du kan styra till SOS-alarm eller till din telefon. Det aktiveras om knappen hålls inne i minst 3 sekunder. Klockan är även extremt slittålig för att klara barnets alla äventyr.

Funktioner:

1) SOS-knapp för hjälp: Vid nödsituation kan barnet ringa nödnumret för hjälp.  Vid långt tryck rings det förinställda nödnumret upp.

2) Dubbel positionering: GPS-satelliter och dubbelbaserad övervakningsbasstation som positionerar alla spårningar i realtid via app i förälderns telefon.

3) Fjärrövervakning: kan skapa ett övervakningsnummer, föräldrar kan utfärda kommandon i mobilterminalen och lyssna på barnens röster.

4) Tvåvägssamtal: I händelse av en nödsituation kan barnet snabbt genom SOS-funktionstangenterna ringa till bindningsnumret samt SOS-numret för räddning.

5) Fyra frekvens GSM-system

6) Övrigt: Stegräknare, tidsvisning: klocktid automatisk synkronisering med satellit, det är enkelt att ställa in tiden.

7) Inbyggd brandvägg i klockan som automatiskt spärrar alla oönskade telefonsamtal tex telefonförsäljare så endast ett antal godkända nummer kan kontakta klockan, tex föräldrar och släktingar.

8) E-safetystaket vilket innebär att du kan ringa in ett område på kartan där ditt barn skall befinna sig och om barnet kommer utanför området går ett alarm till din telefon. 


Produktnamn: Q50 GPS Watch

Nätverksstandard: GSM-kort (GSM)

GSM.GPS: MTK6261 UBX7020

GPRS: Klass 12.TCP IP inbyggd GSM modul

GPS-känslighet: -159dbm

GPS-noggrannhet: 10M (2D RM)

GSM-noggrannhet: 20-200M

Hastighetsnoggrannhet: 0.1M/Sek

Batteri: 3.7V 320mA

Arbetstemperatur: -20 ~ 70

Fuktighet: 20% ~ 80% RH

Storlek: 45,0 (L) * 32,0 (B) * 13,0 (H) mm

Nettovikt: 35,1 g

Bruttovikt: 128g


Förpackning:

Smart Watch x1

Kabel x1

Användarhandbok x1