Poolrobot Bestway Aqua Rover

2 595 kr

2295

Lagersaldo: 36

Kampanjpris!

Din flitige poolskötare hela sommaren!

Bestways AquaRover-robot rengör botten av din pool automatiskt och effektivt
Den här trådlösa roboten rör sig fritt på poolens botten. Passar grävda pooler och pooler ovan mark.

Rörelsen av AquaRover-roboten hanteras av en vattenpropeller som ligger vid basen av det roterande huvudet. Vattnet sugs från munstycket i robotens nedre del, genom filterskärmen i det inre facket och sedan drivs ut av motorn.
Strålen flyttar roboten framåt och den samlar försiktigt upp skräp och föroreningar som har samlats på botten och lagrar dem i skräpfacket.

Robotens bana varierar så att den täcker hela ytan av bassängbotten. När roboten kommer framför poolväggarna eller stöter på stora hinder, roterar fenorna mobilhuvudet som automatiskt startar om det i motsatt riktning.

Denna Bestway-patenterade riktningsstråloperation erbjuder maximal rengöringseffektivitet och de halksäkra hjulen säkerställer att roboten inte av misstag välter.

Mycket lätt att använda, allt du behöver göra är att doppa roboten i vatten för att starta rengöringscykeln, en integrerad sensor aktiverar automatiskt roboten och inaktiverar den när vattennivån är för låg för att skydda motorn.

Det stora inre facket där skräpet förvaras har en volym på 4 liter, tillräcklig kapacitet för att inte behöva tömma den under rengöringscykeln. Dessutom är filterskärmen tillverkad av rostfritt stål så att den garanterar maximal hållbarhet.
När du känner att rengöringen är tillfredsställande eller om roboten är klar använder du enkelt den återvinningssats som medföljer för att lyfta upp roboten.

AquaRover ger en stor tillförlitlighet och mångsidighet och du köper roboten till ett rimligt pris. Det är en kompakt, helt automatisk poolrengöring med utmärkt prestanda, perfekt för såväl pooler ovan mark som grävda.

För pooler med platt botten
Vattenflöde 4260 Liter/timme
Trådlös design
Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri
Körtid ca 90 minuter
Patenterat riktningssystem
Rengöringsborste
Halkfria hjul
Bärhandtag
Justerbar hjulaxel
Låsklämma

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 1-3 dagar