Städrobot iRobot Braava 390T

3349

Lagersaldo: 51

Ny teknik - Roboten som både dammsuger och tvättar golven! 

Sopar och tvättar dina golv och tar hand om damm och smuts, med glänsande resultat

Rengör dina rum med NorthStar® navigeringssystem, även under möbler. Den undviker trappor och andra avsatser. Sätt bara i en trasa och tryck på knappen för att få det städat. Sopar och tvättar ditt golv för en naturlig glans.

Bibehåller glänsande golv, varje dag, helt enkelt
iRobot® Braava™ golvrengöringsrobot hjälper dig bibehålla rena golv. Den sopar eller tvättar dina golv med engångs- eller mikrofibertrasor.

Den nya iRobot Braava är designad för att systematiskt täcka hela ditt golv på ett enda arbetspass. Den är enkel att använda – sätt i en trasa, sätt ner den på golvet och tryck på knappen. Med sin avancerade robotteknik håller den reda på var den varit och vart den ska.

Användarvänligt
Rengöringstrasorna är enkla att sätta i och ta ur med den avtagbara magnetiska rengöringsplattan. Den arbetar tyst och kan vara igång utan att störa vare sig på dagen eller på natten.

När den städat klart återvänder Braava till startpunkten och stänger av sig automatiskt. Laddningsdockan ger en snygg, kompakt förvaring och laddar Braava på bara 2 timmar.

Rengör golv snabbt och täcker systematiskt hela golvet på ett pass
Roboten har speciellt framtagna rengöringstrasor av mikrofiber eller engångstrasor. Fungerar på alla hårda golv, inklusive klinker, vinyl, trä och laminat.

Innehåller:
NorthStar navigationsenhet och "C"-batterier
Rengöringsplatta
2 mikrofibertrasor till sopning
2 mikrofibertrasor till tvättning
Pro-Clean reservoarplatta
NiMH-batteri, 2000 mAh
EU-adapter
Turboladdningsdocka

Fri frakt

Garanti 1 år

Leveranstid 2-3 dagar