Fönsterrobot Cecotec Conga WinDroid 970

2595

Lagersaldo: 100+

Kampanj med 24 timmars leverans!

Nu är den här! Roboten som tar över din tråkiga fönstertvätt!

Denna smarta fönsterrobot har smart navigering som automatiskt upptäcker fönsterkanter. Vibrerande mopp och rengöring i 5 faser. Fyrkantig design för att nå hörn och kanter. Integrerat säkerhetssystem.

Den beräknar den perfekta vägen över glasytan, upptäcker fönsterkanter och rengör hela ytan. Den rengör i 5 steg, dämpar, skrubbar, vrider, rengör och torkar. Denna teknik ger helt professionella resultat utan någon ansträngning. Smart mopping vibrator där den översta moppen konstant rör sig i en gungande rörelse och skrubbar smuts intensivt. Rengör och tar bort den svåraste smutsen.
Den har också en kraftfull sugpump som håller roboten vidhäftad till fönstret eller glaset med maximal säkerhet.
Roboten passerar samma plats tio gånger för noggrann 100%-ig rengöring. Den kan användas på alla släta ytor som glas, kakel och fönster inomhus och utomhus.

Oavbruten strömförsörjning som förhindrar att roboten faller vid till exempel strömavbrott. SaveTime innebär att den rengör fönster mycket så snabbt och når de mest svåråtkomliga hörnen. Den varnar och stannar automatiskt efter avslutad rengöring. Roboten är mycket miljövänlig och har återanvändbara moppdukar av högkvalitativ mikrofiber. Med fjärrkontrollen kan ha manuell kontroll om du skulle vilja det.

Fri expressfrakt 24 timmar!

Garanti 1 år