Airwheel S3 Tvåhjuling

19 995 kr

8995

Lagersaldo: 32

Med den nya revolutionerande Airwheel S3 tar du dig vart du vill på ett smidigt och lätt sätt. Vare sig du ska ta en shoppingrunda på stan, åka hem till vänner eller bara ut i naturen så är Airwheel S3 det perfekta valet. Om du aldrig tidigare åkt på en Segway eller liknande produkt ska du inte vara orolig. Att lära sig köra en S3 går på bara ett par minuter. Genom att luta sig fram/bak så reglerar du hastigheten och när du flyttar handtaget åt höger/vänster svänger S3 med exakta rörelser.

S3 är den nya generationens självbalanserade tvåhjuling som fungerar som en förlängning av din egen kropp,  tack vare sin exakta styrning. S3 är utrustad med avancerad processor som säkert kontrollerar balansen och hastigheten. Det görs med ”fuzzy-logic” och ett ”balance-chip. Den klassas som "cykel klass 3", dvs. får framföras på alla ställen där du får gå och cykla. Den är miljövänlig genom att den drivs av litium-jon-batterier som du enkelt laddar via ett vanligt vägguttag.

Att köra vid mörkare förhållanden är heller inga problem. Tänd den inbyggda LED belysningen och du kommer både att se och synas bra. Dessutom fungerar det givetvis bra att köra i regn tack vare IP56-klassningen som säkerställer att alla känsliga delar är täta och tål vatten. Den är så pass tålig att du utan problem kan spola av den med en vattenslang om den blivit lerig efter en terrängtur.

Airwheel S3 har en mjuk, spännande och attraktiv design. Varje detalj i konstruktionen är genomtänkt, allt från skruvar till en vackert böjd exteriör. Den utstrålar högteknologisk exklusivitet. Den har fjärrkontroll och en stor och tydlig display på det avtagbara handtaget som visar hastighet, temperatur, sträcka du kört, batteristatus osv. Sist men inte minst så har S3 inbyggda bluetooth högtalare för trådlös strömning av din favoritmusik när du är ute och glider fram.

- Vår rekommenderade maxhastighet är ca 12-13 km/h (Säkerhetssystemet går då in och börjar räta upp produkten. Skador som uppstått på din produkt för att den pressats över denna hastighet täcks inte av garantin)
- Teoretisk Maxhastighet: Ca 18km/h
- Maximal Väglutning: Ca 15 grader
- Maximal sträcka per laddning: Ca 2-6 mil (beroende på åkarens vikt, vägunderlag och temperatur)
- Laddningstid: Ca 360 minuter från tomt till fulladdat.
- Batteri: 520 Wh Sony Litium-jon
- Storlek: 1280x613x587mm
- Höjd Chassi: 70mm
- Höjd Plattform: 223mm
- Däckstorlek: 14tums pumpbara däck
- Vikt: 22,4kg
- Maximal vikt/åkare: 120kg
- Inkluderade tillbehör: Laddare, Väska till styrstång, förlängt pumpmunstycke och fjärrkontroll
- Laddare: Säkerhetsladdare för 220-240 V, 50-60 Hz.
- Arbetstemperatur: -10 till 40 grader Celsius
- Vattenskydd: Airwheel S3 är skyddad mot vatten enligt IP56
- Certifiering: Airwheel S3 är CE-godkänd liksom certifierad för EMC, RoHS och LVD.
- Färg: Vit
- Belysning: Vita LED-lampor fram, Röda LED-lampor bak och Blå LED belysning i mitten av styrstången.

Dokumentlänk