Airwheel S3 Tvåhjuling

19 995 kr

9995

Lagersaldo: 1

Med denna nya revolutionerande Airwheel S3 tar du dig vart du vill på ett smidigt och lätt sätt. Vare sig du ska ta en shoppingrunda på stan, besöka vänner eller bara ut i naturen så är Airwheel S3 det perfekta valet. Har du aldrig åkt på en Segway? Ingen anledning till oro!. Att lära sig köra en S3 går på ett par minuter. Genom att luta dig framåt/bakåt reglerar du hastigheten och när du flyttar handtaget åt höger/vänster svänger S3 med exakta rörelser.

S3 är den nya generationens självbalanserade tvåhjuling som fungerar som en förlängning av din egen kropp. Detta tack vare sin exakta styrning. S3 är utrustad med avancerad processor som kontrollerar både balans och hastighet. Det görs med ”fuzzy-logic” och ett ”balance-chip". Den klassas som "cykel klass 3" och får framföras på alla ställen där du får cykla. Den är miljövänlig genom att den drivs av litium-jon-batterier som du enkelt laddar i ett vanligt vägguttag.

Att köra i mörka förhållanden är heller inga problem. Tänd den inbyggda LED belysningen och du kommer att både se och synas bra. Dessutom fungerar det givetvis bra att köra i regn tack vare IP56-klassningen som säkerställer att alla känsliga delar är täta och tål vatten.
Du utan problem kan spola av den med en vattenslang om den blivit lerig efter en terrängtur.

Airwheel S3 har en mjuk, spännande och attraktiv design. Varje detalj i konstruktionen är genomtänkt, allt från skruvarna till exteriören. Den utstrålar högteknologisk exklusivitet. Den har fjärrkontroll och en stor och tydlig display på det avtagbara handtaget som visar hastighet, temperatur, sträcka du kört, batteristatus osv. Sist men inte minst så har S3 inbyggda bluetooth högtalare för trådlös strömning av din favoritmusik när du glider fram.

- Vår rekommenderade maxhastighet är 12-13 km/h (Säkerhetssystemet går då in och rätar upp produkten. Skador som uppstått på din produkt för att den pressats över denna hastighet täcks inte av garantin)
- Teoretisk Maxhastighet: Ca 18km/h
- Maximal Väglutning: Ca 15 grader
- Maximal sträcka per laddning: Ca 2-6 mil (beroende på åkarens vikt, vägunderlag och temperatur)
- Laddningstid: Ca 6 tim från tomt till fulladdat.
- Batteri: 520 Wh Sony Litium-jon
- Storlek: 1280x613x587mm
- Höjd Chassi: 70mm
- Höjd Plattform: 223mm
- Däckstorlek: 14-tums pumpbara däck
- Vikt: 22,4kg
- Maximal vikt/åkare: 120kg
- Inkluderade tillbehör: Laddare, Väska till styrstång, förlängt pumpmunstycke och fjärrkontroll
- Laddare: Säkerhetsladdare för 220-240 V, 50-60 Hz.
- Arbetstemperatur: -10 till +40 grader Celsius
- Vattenskydd: Airwheel S3 är skyddad mot vatten enligt IP56
- Certifiering: Airwheel S3 är CE-godkänd liksom certifierad för EMC, RoHS och LVD.
- Färg: Vit
- Belysning: Vita LED-lampor fram, Röda LED-lampor bak och Blå LED belysning i mitten av styrstången.

Alla elektriska fordon ska framföras på ett säkert sätt. Därför rekommenderar vi en hastighet på max 20 km/tim i tätort. Hjälm bör alltid användas. Regelverk kring olika typer av elfordon finns att läsa på Transportstyrelsens hemsida.

Dokumentlänk