Bestway Stand up paddle "SUP" Oceana

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Stand up or sit down. Med denna SUP kan du göra både och. Med 3st fenor får du perfekt balans.

Ta en tur i kvällssolen eller låt barnen paddla iväg på upptäcktsfärd! Ta med dig brädan på båten och blås upp när det är fint väder, eller varför inte prova SUP-yoga på brädan? En SUP kan användas till mycket, och kommer att vara till glädje för alla i familjen!

Med ett tryck på upp till 15 psi så ger denna bräda bra prestanda, oavsett om du paddlar på plattvatten eller i lättare vågor. Den väger endast 9.5 kg vilket gör den lätt att ta med överallt.

I den medföljande väskan får du enkelt ned SUP, den 3-delade paddeln och pump för enkel förvaring och transport. Detta gör den utmärkt för att ta med på båten, i bilen, eller på semestern.

Brädan är försedd med lastnät i brädans framkant, samt gedigna bärhandtag i mitt och akter för lätt hantering både i vattnet och på land. Under har du akterfena som ger bra riktningsstabilitet.

Bestway brädor är skapade i ett enda syfte, att skapa marknadens mest prisvärda SUPar. Utan att kompromissa på kvalitet. Du får otroligt mycket prestanda för pengarna om du köper en Bestway bräda! Brädorna är lättare, styvare och klarar högre maxtryck än de flesta SUPar i denna prisklass!

HYDRO-FORCE™  Oceana
- 3,05m x 84cm x 15cm
- Non-slip traction pad
- Adjustable 2.17m aluminum oar (3 sections)
- Bekväma bärhandtag
- Hög manövrering och lätthet gör denna SUP perfekt både för plattvatten och småvågor.
- Viktkapacitet: 1 Passagerare eller 130kg.
- Innehåll: Paddleboard, paddel, handpump, resväska, surfband, reparationssats, sittdel,fotstöd