Airwheel X6

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Airwheel X6 är ett revolutionerande, miljövänligt, transportmedel som använder sig av avancerad teknologi som ”fuzzy logic-algoritmer” och gyroskop för att upprätthålla balansen. Man kan kalla det för en elektrisk, självbalanserande enhjuling – framtidens transportmedel idag!

Genom att försiktigt flytta din tyngdpunkt framåt eller bakåt kan du accelerera, minska farten och bromsa. Vill du svänga lutar du dig bara lite åt sidan och hjulet svänger med väldigt precisa rörelser. Att lära sig att åka på ett Airwheel är som att lära sig cykla, när man väl kommit på hur man gör för att hålla balansen går det av sig själv.

Gröna, platsbesparande och super portabla
Airwheels produkter är mycket miljövänliga och drivs med ledande Lithium teknologi. Tack vare det smidiga handtaget upptill är Airwheel det ideala pendlingsalternativet. Om du exempelvis behöver hoppa på en buss, tåg eller tunnelbana lyfter du bara upp ditt Airwheel och bär med dig den. När du sedan vill använde den igen fäller du bara ner fotstöden och åker iväg.

Pålitliga batterier
Airwheel använder enbart kvalitetsbatterier från japanska tillverkare som exempelvis Sony. Detta för att dels vara så utrymmeseffektivt som möjligt, men även för dess pålitlighet och fantastiska prestanda.

Design
Stilren design där vare liten detalj noga genomarbetats för bästa användarupplevelse. Designkonceptet genomsyrar varje del, allt ifrån första ritning till den färdiga produkten.
   
Modernaste intelligenta chipen
Med sina högteknologiska chip och processorer kan man kalla Airwheel X6 för högintelligent. Inbyggt sitter det senaste på marknaden av chip som styr balanskontroll, gyroskop osv. Detta för att säkerställa att Airwheels produkter är säkra i alla lägen. När Airwheel lutar över 45° i sidled, t.ex. om den skulle välta kommer styrsystemet aktivera lutskyddet. Motorn kommer då att stanna omedelbart för att förhindra skador. För att förhindra skador som kan orsakas av för höga hastigheter finns det en begränsning av max.hastighet. När hastigheten överstiger 12km/h, kommer den främre änden av pedalen stiga gradvis och när hastigheten överstiger 16km/h kommer pedalen utgöra en 10° vinkel mot marken, vilket hindrar dig från att luta ytterligare för vidare acceleration.

Batteriskydd
När effektnivån sjunker lägre än 15%, kommer enheten att varna. Den främre änden av pedalen kommer att sjunka för att tvinga dig att bromsa och så småningom stanna. Försök inte att köra igen om detta inträffar, det kan leda till att batteriet tar helt slut och risk för personskador kan då uppstå.

Säkerheten först
När du åker tänk på att alltid använda hjälm och helst skydd för knä, armbågar och händer. Respektera även de begränsningar som finns gällande åkarens vikt, väglutning osv. för att undvika onödiga skador. Det är roligt att åka med sitt Airwheel, men tänk på att alltid sätta säkerheten först!

- Laddtid:120min
- Vikt:11,5Kg
- Räckvidd:ca:20Km
- Max speed:ca:18Km
- Max vikt:120Kg
- Klättring: Ca:15 °
- Hjulstorlek: 16 inch
- Vad ingår:Laddare, träningsband och pump munstycke