Airwheel M3 Eldriven Skateboard m.Fjärr

Produkten kommer snart in i lager. 

Du kan bevaka produkten och få ett mail när den kommit in igen. Klicka på "Bevaka produkt" längre ner på sidan.

Med den nya revolutionerande Airwheel M3 tar du dig vart du än önskar på ett smidigt och lätt sätt. Vare sig du ska ta en shopping runda på stan, åka hem till vänner eller bara åka ut på en skön runda i naturen så är Airwheel M3 det perfekta valet för dig. Om du aldrig tidigare åkt på en Skateboard eller liknande produkt ska du inte vara orolig, att lära sig köra en M3 går på bara ett par minuter. Genom att styra med fjärrkontrollen så reglerar du hastigheten och när du flyttar spaken åt höger/vänster svänger M3 med exakta rörelser.

M3 är den nya generationens transportmedel som fungerar som en förlängning av din egen kropp tack vare sin exakta styrning. M3 är utrustad med avancerad processor som säkert kontrollerar hastigheten med ”fuzzy-logic”. Den klassas som "cykel klass 3", dvs. får framföras på alla ställen där du får gå och cykla. Den är miljövänlig genom att den drivs av litium-jon-batterier som du enkelt laddar via ett vanligt vägguttag.

Airwheel M3 har en mjuk, spännande och attraktiv design. Man har tänkt igenom varje detalj i konstruktionen, allt från skruvar till den vackert böjda exteriören. Den utstrålar högteknologisk exklusivitet och modernism.

Maximal hastighet: Ca 16km/h
- Maximal sträcka per laddning: Ca 10-12km (beroende på åkarens vikt, vägunderlag och temperatur)
- Maximal Väglutning: Ca 15 grader
- Batteri 162Wh Litium 
- Arbetstemperatur: -10 till 40 grader Celsius)
- Maximal vikt åkare: 120kg
- Laddare: Säkerhetsladdare för 220-240 V, 50-60 Hz.
- Laddningstid 162Wh: Ca 120 minuter
- Gummerade hjul för bästa grepp
- Däck storlek: 4inch
- Brädan handgjord av Kanadensisk lönn              
- Medföljande Tillbehör: Standard laddare Fjärrkontroll

Dokumentlänk

Alla elektriska fordon ska framföras på ett säkert sätt. Därför rekommenderar vi en hastighet på max 20 km/tim i tätort. Hjälm bör alltid användas. Regelverk kring olika typer av elfordon finns att läsa på Transportstyrelsens hemsida.